tomrer

tagre

ref

Tømrer Hirtshals - Din snedker Hirtshals

Har du brug for en tømrer Hirtshals, så er Møllens tømrer klar.

Vi udfører næsten al slags tømrer- og snedkerarbejde i Hirtshals, og prøver så vidt muligt altid at opfylde kundens ønsker. Møllens tømrer har udført opgaver i Hirtshals siden 2002 og har gennem årene opbygget en god referenceliste på udførte opgaver - store som små. 

Vores mangeårige erfaring har givet os stærke kompetencer til at klare den tømrer- eller snedkeropgave du skal i gang med. Har du ønske om medbyg er vi også klar på en sådan opgave.

Vi har speciale i udskiftning af tag, udskiftning af vinduer, energioptimering af både helårshuse og sommerhuse. Vi har udført flere renoveringsopgaver af sommerhuse, og har herigennem oparbejdet stor ekspertise som tømrer Hirtshals.

Vores referenceliste på opgaver i Hirtshals og omegn, er meget stor. Er du interesseret i at høre nærmere om vores kompetencer er du altid velkommen til at kontakte os. 

Har du et konkret projekt vedr. tømrer opgaver i Hirtshals og omegn, er du altid velkommen til at kontakte os Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. l eller tlf.: 23432596.